Veilige scheiding van drink- en proceswater

Voor iedere situatie waarin onderbreking van drink- en proceswater wordt voorgeschreven biedt Duijvelaar Pompen een Break-Unit. De volledig in Nederland ontworpen en gemaakte reeks onderbrekingsinstallaties zijn snel modulair samen te stellen voor een oplossing op ieder niveau.

De betrouwbare reeks onderbrekingsinstallaties is het resultaat van een uitgebreide kennis van de wetgeving op gebied van drinkwaterveiligheid in combinatie met 60 jaar ervaring met drukverhoging. Het assortiment omvat installaties gebouwd volgens de laatste normen en biedt keuze uit uiteenlopende capaciteiten.Break-Unit

Grote en kleine applicaties

Bij toepassingen die onderbreking van drinkwater vragen met behoud van een hoge drinkwaterkwaliteit biedt de reeks Break-Units uitkomst. De installaties worden veelal ingezet in de voedingsmiddelenindustrie of als buffer voor drinkwater in havens en vakantieparken.


Lees meer

Break-Unit Duijvelaar Pompen

Reinwaterkelders

Complete systemen

Duijvelaar levert complete drinkwaterkelders als kostenefficiënte oplossing om piek- en dalmomenten voor drinkwatertoevoer op bijvoorbeeld vakantieparken of op bedrijventerreinen op te vangen.Lees meer

Maatwerk reinwaterkelder Duijvelaar Pompen

Regenwaterrecuperatie

Duurzaam, kostenefficiënt en veilig

Regenwater is perfect bruikbaar voor het doorspoelen van toiletten, besproeiing van de tuin, de wasmachine en een wasbeurt van de auto. Duijvelaar Pompen levert betrouwbare systemen die op maat zijn samen te stellen.

Lees meerBij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok