3.000.000 hoogwaardige pompoplossingen


De verschillende RVS meertraps centrifugaalpompen vormen het hart van DP. Decennialange ervaring in productie en onderhoud van RVS pompen maken de techniek achter deze de verticale en horizontale reeks uniek.

De pompen vinden hun weg in drukverhogingsinstallaties en applicaties als gebouwtechniek en industrie over de hele wereld. Het drinkwaterkeurmerk zorgt voor veiligheid, altijd.

DPV

Verticale
centrifugaalpompen

Hoogwaardige reeks verticale meertraps drinkwaterpompen die door modulaire opbouw en ruime keuze aan materiaal- en afdichtingsopties inzetbaar is voor applicaties met bijvoorbeeld hoge vloeistoftemperaturen, hoge druk of licht viscose vloeistoffen.

Lees meer

DPV roestvaststalen verticale pomp

DPHM

Horizontale centrifugaalpompen

Reeks compacte horizontale meertraps centrifugaalpompen met verschillende materiaaluitvoeringen en energie efficiënt hydraulisch ontwerp dat is gebaseerd op de DPV-reeks. Door toepassing van hoogwaardig RVS is deze pomp zeer duurzaam en voorzien van Europees drinkwaterkeurmerk..

Lees meer

DPHM roestvaststalen horizontale pomp

DPH(S)I

Horizontale centrifugaalpompen

Het ontwerp van de horizontale RVS meertraps centrifugaalpomp DPH(S)I is volledig gebaseerd op de DPV-reeks. Met een identiek hydraulisch rendement en bewezen betrouwbaarheid is deze pomp speciaal ontwikkeld om toe te passen in applicaties waar inbouwhoogte beperkt is.

Lees meer

intro


Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok