Bedrijfszekere RVS proceswaterpompen

In het complete assortiment van RVS proceswaterpompen staat het gebruik van duurzame materialen en constructies centraal om continuïteit in de processen te garanderen.

Of het nu gaat om een horizontale pomp met RVS hydraulisch pakket die wij speciaal hebben ontworpen voor behoud van drinkwaterkwaliteit of een RVS verticale pomp met aangepaste afdichtingen en aansluitingen die wij binnen 24-uur voor u kunnen assembleren, kwaliteit staat altijd voorop.

DPV

Verticale centrifugaalpompen

Hoogwaardige verticale meertraps proceswaterpomp die door modulaire opbouw en ruime keuze aan materiaal- en afdichtingsopties inzetbaar is voor applicaties met bijvoorbeeld hoge vloeistoftemperaturen, hoge druk of licht viscose vloeistoffen.

Lees meer

DPHM

Horizontale centrifugaalpompen

Compacte horizontale meertraps centrifugaalpomp met verschillende materiaaluitvoeringen en energie efficiënt hydraulisch ontwerp dat is gebaseerd op de DPV-reeks. Door toepassing van hoogwaardig RVS is deze pomp zeer duurzaam en voorzien van Europees drinkwaterkeurmerk.

Lees meer

DPVCI

Insteekpompen

Betrouwbare insteekpomp met een hydraulisch ontwerp gebaseerd op de betrouwbare verticale pompserie DPV. Deze variant is ontwikkeld voor opvoer van o.a. koel- en smeervloeistoffen vanuit een reservoir.

Lees meer


DPH(S)I

Horizontale centrifugaalpompen

Het ontwerp van de horizontale RVS meertraps centrifugaalpomp DPH(S)I is volledig gebaseerd op de DPV-reeks. Met een identiek hydraulisch rendement en bewezen betrouwbaarheid is deze pomp speciaal ontwikkeld om toe te passen in applicaties waar inbouwhoogte beperkt is.

Lees meer
DPH(S)I horizontale centrifuigaalpomp

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok